Coaching Leusden

therapie-leusden-marionne

Soms loopt het leven even niet vanzelf. Je zoekt iemand, die met een open oor -zonder oordeel- naar je kan luisteren. Die samen met jou op zoek gaat naar dat, wat jij nodig hebt om je weer goed te voelen. Die aansluit bij wat jij bereiken wil. Die je aanmoedigt je kwaliteiten aan te boren. Die zowel lichaam als geest als ingang gebruikt voor de coaching. Respectvol, positief, realistisch en met een tikje humor.

Het kan zijn, dat je overspannen bent of last hebt van een burn-out. Dat je teveel piekert. Dat je overal tegenop ziet, terwijl je weet dat er niets ernstigs aan de hand is. Dat je de lat te hoog legt voor jezelf. Dat je problemen hebt op je werk of in je privé-leven. Of dat je gewoon meer uit je leven wil halen, dan je nu doet.

coaching

Ik help je, door samen met jou op zoek te gaan naar passende oplossingen. Ik heb een breed scala aan methodieken ter beschikking.

Naast de korte oplossingsgerichte coaching en psychotherapie maak ik gebruik van Cognitieve Gedrags Therapie en lichaamsgerichte methoden, zoals ontspannings- en visualisatie-oefeningen (waaronder de Helende Reis) en Mindfulness.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Marionne Boschhuizen
Geregistreerd bij NVPA en RBCZ